LOGIN
UTILIZATOR
PAROLA
 
cont nou
am uitat parola
 

Cauta in ofertele agentiilor

Oferte de la agentii

Trimite agentiilor partenere o solicitare de pret si conditii pentru vacanta ta viitoare. Cerere oferta

 
Prețuri afișate în:

coach backpack sale
North Face Realization Jacket
Buy Tiffany Necklaces
UGG Classic Paisley Boots
canada goose shop

Calatoreste.ro

  

  Planificarea Calatoriei
Pașapoarte, vize, vămi
Bagaje
Sanatate
Echipament
  Informatii utile
Fusul orar pe glob
Sfaturi de calatorie
Coduri telefonice
Ambasade si consulate
Mersul trenurilor, bilete avion
Sisteme de masura
Convertor valutar

unde iti poti petrece vacanta?

Cautare avansata
1. croaziera
2. fus orar
3. lacul rosu
4. liban
5. lisabona

Calatoreste.ro / Altfel de vacante / Relaxare

Lacul Sarat, Braila

Lacu Sarat este o statiune deschisa in toate anotimpurile anului, situata in sud-estul Romaniei, pe raza comunei Chiscani (judetul Braila), in nord-estul Campiei Romane, la altitudinea de 25 m, pe malul lacului omonim, la 5 km sud-vest de municipiul Braila.

La Lacu Sarat, atat suferindul, cat si simplul turist gasesc nu doar apa tamaduitoare, dar si obiective la a caror constructie si-au dat mana originalitatea arhitectului si caldura ospitalitatii oferita de rigorile confortului modern. Alte trasee duc spre campingurile Cabana Stejarului (la 4 km de Braila, pe soseaua Buzaului, intr-o bogata padure de stejari, oferind loc de instalat cortul, casute, restaurant deschis tot timpul anului), Dropia sau Brotacelul, spre lacurile Caineni si Movila Miresii, sau spre bazinele piscicole Vultureni, Jirlau sau Maxineni.

De asemenea, plimbarile cu barca pe Dunare ofera frumoase panorama ale malurilor fluviului si asezarilor de pe tarm. Insula Mare a Brailei pastreaza numeroase meander de apa si palcuri de stuf si salcii. La Popina-Blasova, de la cota 45, privirilor li se infatiseaza peisajul “Baltii Brailei”, loc unde este amenajat un punct turistic pentru concursurile nationale si internationale.

Insula Mica a Brailei, cu Dunarea Veche, Canalul Filipoiu si lacurile Japsa Florilor, Blasova, ofera ochilor contemplative adevarate imagini deltaice. Dunarea, raurile si lacurile din judet sunt preferate de pescari profesionisti sau amatori dar si de cei care apreciaza specialitatile de peste gatite “la malul lacului”

Lacu Sarat (1,72 kmČ, adancimea maxima 1,5 m) prezinta importante rezerve de namol sapropelic si apa minerala hipertonica, continand compusi ai sulfului, clorului, sodiului, magneziului, bromului (mineralizare 70 - 84 g/ litru), folosite pentru tratamentul bolilor reumatismale degenerative, inflamatorii (spondiloze cervicale, dorsale sau lombare, artroze, poliartroze, tendonite, tendimiozite, periartrite scapulohumerale), boli ginecologice (insuficienta ovariana, cervicita cronica), dermatologice (psoriasis, ichthyosis, dermatita keratotica, neurodermatite, etc.), endocrine (benigne, hipotiroidism, hipoovarianism pubertal), afectiuni ale sistemului nervos periferic (pareze usoare, neurite, sciatica si sechele dupa poliomelita), a starilor post-traumatice (dupa operatii pe muschi, tendoane si articulatii, dupa luxatii si fracturi), respiratorii (bronsite cronice, traheolaringite, laringite) si alte boli.

Statiunea ofera si facilitati pentru bai calde in ape minerale in cazi, aplicari de namol cald, aerohelioterapie si aplicari de namol rece urmate de bai in lac, instalatii pentru electro- si hidroterapie, gimnastica, piscina pentru kinetoterapie. In toate aceste procedee de tratament se folosesc toti compusii chimici aflati in namolurile Lacului Sarat: sulf, clor, sodium, brom, magneziu.

In statiune exista un complex balnear cu 250 de locuri. Statiunea este legata prin linii de tramvai si autobuz de municipiul Braila, de unde se poate pleca in excursii cu vaporul pe Dunare, catre Delta Dunarii si Marea Neagra.

Cum ajungi aici:
Din Braila exista linii de tramvai si autobuz spre statiune.
Cu masina: DN2 de la Buzau sau de la Galati , DN21 de la Slobozia si DN22 de la Ramnicu Sarat
Cu trenul: Prin gara Lacu Sarat sau gara Braila pe linia Bucuresti - Galati  Alte articole din Relaxare
Malaesia - tratamente spa de exceptie
SPA – orasul apelor termale
Kohler Water Spa
Proestetica Sana Bali Spa, destinatie top class in Romania
Sfaturi pentru o excursie relaxata
Weekend Dance in Spania
Hotel Spa Dvoretsa***** Bulgaria
Slanic Moldova
Paradise Island Resort & Spa 5*, Maldive
Parfumul Japoniei la tine acasa!
Terapie SPA Ying si Yang
Austrian Sky Spa
SPA in Europa
Spa in Bulgaria
Thailanda o "capitala" a miracolelor
Relaxeaza-ti mintea si trupul la Kohler Water Spa
Roman Spa in Bratislava
Ana Aslan Health SPA
Masajul
Bazna statiunea ta de rasfat
SPA-Exotic, inedit si cu efect garantat