LOGIN
UTILIZATOR
PAROLA
 
cont nou
am uitat parola
 

Cauta in ofertele agentiilor

Oferte de la agentii

Trimite agentiilor partenere o solicitare de pret si conditii pentru vacanta ta viitoare. Cerere oferta

 
Prețuri afișate în:

coach backpack sale
North Face Realization Jacket
Buy Tiffany Necklaces
UGG Classic Paisley Boots
canada goose shop

Calatoreste.ro

  

  Planificarea Calatoriei
Pașapoarte, vize, vămi
Bagaje
Sanatate
Echipament
  Informatii utile
Fusul orar pe glob
Sfaturi de calatorie
Coduri telefonice
Ambasade si consulate
Mersul trenurilor, bilete avion
Sisteme de masura
Convertor valutar

unde iti poti petrece vacanta?

Cautare avansata
1. croaziera
2. fus orar
3. lacul rosu
4. liban
5. lisabona

Calatoreste.ro / Altfel de vacante / Relaxare

Proestetica Sana Bali Spa, destinatie top class in Romania

Unii calatoresc in cautare de monumente si situri istorice, altii sint in cautare de minuni naturale. Dar cine nu cauta relaxarea, ceea ce pe vremuri aristocratii numeau un sejur la bai, iar acum, in traducere moderna, numim turism de SPA.

Daca o vreme turismul de SPA a fost privit cu un oarecare scepticism, acum SPA–urile au ajuns sa faca parte din turismul exclusivist.


Cornu, noua destinatie exclusivista

La citeva sute de metri de sala de sport a localitatii Cornu, pe o straduta linistita, se afla la dispozitia celor care doresc sa–i treaca pragul, o cladire cu 15 camere, asemanatoare celor de hotel, cu dependintele de rigoare – unele chiar cu anexe tip sufragerie, cu mobilier sculptat, adus din Asia – cu cabinete medicale, sali de tratament, de forta si fitness, cu sauna, bai de abur si laborator de analize. In acest centru de sanatate poate veni orice persoana, daca are un motiv anume. Aici se poate slabi, stiintific – sub supraveghere medicala, se asigura detoxifierea organismului, se poate face recuperare postoperatorie sau te poti recrea pur si simplu. Centrul dispune de alei asfaltate pentru alergari si role, biciclete pentru plimbari, iar amatorii pot inota in piscina. De asemenea, exista contracte de colaborare cu detinatorii de terenuri de tenis si golf, pentru cei care practica astfel de sporturi. Un medic specialist supravegheaza intreaga activitate din centru, iar pentru diferitele specialitati, colaboreaza cu medici din alte localitati. Odata ajuns in Centrul de sanatate Proestetica Sana Bali Spa, oaspetii sint preluati de cadre medicale, consultati si, pe baza rezultatelor, li se stabileste pachetul de servicii de care vor beneficia, respectiv profilul tratamentului care este definit ca "wellness", adica "stare de bine". Toate, insa, pornesc de la dieta si de la procedurile asiatice in domeniu, scop in care a si fost angajat un specialist din Bali. Dieta, relaxarea, masajul balinez, baile de plante, cromoterapia, sauna, toate respecta intocmai traditia balineza, fiind considerate cele mai influente asupra metabolismului.Programul D.R.E.A.M.

Aceasta creatie a doctorilor Dana si Stefan Jianu are la baza conceptul D.R.E.A.M. ("de vis"): un centru de wellness, slabire si detoxifiere, departe de lumea aglomerata, unde sa puna laolalta, intr–o maniera holistica, cele mai importante elemente ale sanatatii si frumusetii noastre, intr–o atmosfera care sa recreeze magia din Bali. Iar cele cinci componente de baza ale acestui program sint: Dieta, Relaxare, Estetica, Activitate fizica si Medical.


Conceptul acestui centru holistic de wellness, slabire si detoxifiere a pornit de la necesitatea exprimata de pacienti de a putea sa tina regimuri, sa se detoxifieze si sa se relaxeze, dar sub supraveghere medicala, in deplina siguranta. De aceea oaspetii Bali Spa vor beneficia si de analize medicale, consultatii de specialitate si investigatii paraclinice avansate, la nevoie, precum si de recomandari medicale la finalul programului. Pentru ca sanatatea si frumusetea sint strins legate, aici veti putea beneficia de cele mai noi aparate si tehnici de estetica corporala si reintinerire, precum electromiostimulare, mezoterapie sau microdermabraziune.

Pentru relaxare, veti avea in primul rind parte de o atmosfera desprinsa din insula zeilor, Bali, ce va va vraji prin muzica speciala, prin bogatia sculpturala a mobilierului din teck batrin (bucatile de lemn au fost recuperate din barci) si prin originalitatea tablourilor si statuilor de sorginte hindusa si budhista. Pasind in aceasta atmosfera veti putea cunoaste mai bine Bali Spa si veti putea beneficia de masaj balinez, shiatsu, reflexoterapie, bai de plante, cromoterapie, acvamasaj, sauna, terapie cu aburi, jacuzzi, lectii de dans, cursuri de pictura.

www.vacantesicalatorii.ro


  Alte articole din Relaxare
Malaesia - tratamente spa de exceptie
SPA – orasul apelor termale
Kohler Water Spa
Sfaturi pentru o excursie relaxata
Weekend Dance in Spania
Hotel Spa Dvoretsa***** Bulgaria
Lacul Sarat, Braila
Slanic Moldova
Paradise Island Resort & Spa 5*, Maldive
Parfumul Japoniei la tine acasa!
Terapie SPA Ying si Yang
Austrian Sky Spa
SPA in Europa
Spa in Bulgaria
Thailanda o "capitala" a miracolelor
Relaxeaza-ti mintea si trupul la Kohler Water Spa
Roman Spa in Bratislava
Ana Aslan Health SPA
Masajul
Bazna statiunea ta de rasfat
SPA-Exotic, inedit si cu efect garantat